Toata lumea ar fi vrut sa stie ce varsta are Simona Trasca, ce marime are bustul ei si daca biografia sa este sau nu romantata la televizor. Pana la urm aconteaza ce vrea sa afle publicul nu ceea ce dorim noi sa spunem despre Simona Trasca. Este adevarat ca bustul ei a crescut de doua ori in ultimi ani, noroc ca exista chirurgie plastica, nasul nu mai este insa asa de celebru precum inainte de operatie, iar norocul Simonei in dragoste se pare ca nu s-a schimbat nici dupa ce Maruta si Compania au uitat sa o mai cheme la Pro TV. Lasa, sunt si alte televiziuni in Romania, nu-i asa?

Simona Trasca, bustul, varsta si biografia completa

Pamela de Romania, cea mai mediatizata vedeta din tara noastra, Simona Trasca a decis sa-si dezvaluie secretele atat de bine tinute in safe-ul personal. Iar noi, cei de la ClubSEO am fost printre primii care am dezvaluit cand s-a nascut Simona Trasca, unde s-pa nascut si cu cine se va marita, cand si unde. Dupa ce Vica Blochina a facut senzatie pe blogul ei personal, era inevitabil sa apara si cele mai noi dezvaluiri despre Simona Trasca.

Nu stiu ce parere are fiul Simoni Trasca despre aventurile mamei, mai ales ca acum este un adolescent care se mai uita si el prin revistele interzise, cele pe care de obicei profesorii le confisca la scoala. Oare prietenii sai vin cu poze la scoala? Se distreaza impreuna si masoara bustul din priviri? Fady, sincer chiar ma gandesc ceo fi in sufletul tau, sper ca ai trecut si peste acuzatiile oficiale care i s-au adus Simonei, poate ca ea ti-a explicat sincer de ce si cum a ajuns in situatia asta. Daca ma gandesc ca Simona Trasca s-a nascut in ianuarie 1980, acum la 36 de ani cred ca stie cu siguranta ce vrea de la viata, daca a meritat efortul facut sa devina cea mai cunoscuta “actrita” de pe piata vedetelor TV!

Simona Trasca - biografie

Simona Trasca, bustul, varsta si biografia completa