Se stie ca sunt unul dintre comentatorii de moda care nu tace, asa ca azi am sa va scriu despre o noua moda, cea lansata de Simona Trasca si Alecsia. Magazinul din Sectorul 3 Bucuresti se pare ca va fi asaltat in curand de fanii blondinei. Ma ofer voluntar sa-i fac eu un magazin online, daca nu are deja unul, pentru ca nu-i asa, cine nu ar vrea sa-i faca un favor Simonei Trasca? Preturile am inteles ca sunt de invidiat, iata ca o rochie cu volan lateral costa doar 89 lei, adica aproximativ 20 de euro! La asa pret cine nu ar cumpara?

Simo by Alecsia, un brand al Simonei Trasca? Magazin Simona Trasca in Sectorul 3

Sincer sa fiu o admir pe Simona Trasca, si-a modificat nasul, apoi rochiile si uite asa dintr-o prezenta la TV dupa orele 23 a ajuns creatoare de moda! Sau de fapt ea vinde produsele pe care le creaza Alecsia? Dar cine este partenera ei, o cunoaste cineva? Va vine sau nu sa credeti, Simona a ajuns la 32.000 de fani, adica in curand ma ajunge pe mine, la magazinul de produse hand-made! M-am mai linistit cand am vazut ca pagina magazinului Alecsia Beauty Center nu a depasit totusi 2.000 de fani, ar fi fost stanjenitor.

Acum ca am vazut ca nu am fost depasit de magazinul deschis de Simona Trasca, parca pot sa rasuflu mai usurat. Chiar asa? Sa ma depaseasca cineva care nu se pricepe la SEO? Bine, la Alecsia Beauty Center te poti coafa sau poti sa-ti pui unghii false, magazinul cu haine e o alta poveste, nu i-am gasit pagina pe FaceBook. Poate ca nici nu are, la ce i-ar trebui? Momentan vad ca Simona posteaza din Balta Alba, iar unul din conturile personale este urmarit de peste 200 de mii de persoane! Simo, daca treci pe aici si vrei sa vorbim, lasa-mi numarul tau de WhatsApp! 😉

Simona Trasca si moda

Simo by Alecsia – Noul brand al frumoasei Simona Trasca?