Daca ai nevoie de publicitate online iti putem oferi cateva site-uri generale, cum ar fi: kLumea sau ZonaiT dar si site-uri de turism, ziare online locale – Tulcea si Prahova, sau chiar putem oferi servicii pe site-uri cu vechime de peste trei ani. Avem o sectiune separata pentru diaspora, deci pentru cine intereseaza o astfel de nisa, va putem oferi publicitate pentru UK, Irlanda, Canada, Germania si alte tari din Uniunea Europeana, sau chiar Australia. Daca vreti ca anuntul dumneavoastra sa fie online exact in clipa in care a fost publicat, avem o super oferta la 10 euro pentru un articol unic scris de noi, cu peste 400 de cuvinte.

Servicii de publicitate online

Daca lista prezentata anterior nu este suficienta va mai punem la dispozitie cateva site-uri legate de oferte de munca, in tara si strainatate, un site pentru nisa juridica. Mai mult, daca te intereseaza nisa filmelor si serialelor online avem trei domenii cautate de multi dintre compatrioti, cu review-uri la cele mai cautate filme si seriale. Pentru cei care se ocupa de marketing afiliat avem cateva site-uri care s-ar putea sa-i ajute, incepand cu Mega Reduceri si pana la iOferte.

Cum detinem 50 de domenii si probabil peste 100 de site-uri este posibil sa fi scapat ceva din vedere, asa ca nu ezitati sa ne cereri o oferta concreta, NU o lista de site-uri, iar noi va vom da cele mai relevante site-uri din portofoliul nostru pe nisa ceruta de voi. La final ca aducem aminte ca avem si un site – Casa mea – unde va puteti promova la sectiunea home-deco. Cam atat mi-am adus aminte in dimineata asta, dar promitem sa afisam in curand o lista completa de optiuni de promovare si publicitate online.

Publicitate