Ne-am gandit sa venim in ajutorul celor ce ofera servicii romanilor din Germania, altele decat cele de transport. Avem o colaborare stransa cu portaluri precum WikiShop.Info, asa ca pe langa portalul romanilor din Germania e4De.Info avem posibiltatea sa va promovam afacerea, evident in schimbul unor avantaje reciproce, precum ar fi sustinerea sub orice forma, inclusiv matreriala a site-urior noastre. Daca tinem cont ca deja in grupurile noastre sunt peste 16.000 de romani, fara a mai socoti pe cel al romanilor din Munchen care depaseste singur 10.000, va dati seama si singuri de oportunitate, nu-i asa?

Servicii de acasa pentru romanii din Germania – promovare si publicitate

Sa presupunem ca montezi antene Digi TV in Stuttgart sau Frankfurt, ca sa luam doar doua orase din cele 10 pe care le administram ( pe FaceBook, evident ), sau faci manichiura, esti coafeza sau mai stiu eu ce alte servicii pe care le prestezi de acasa sau in timpul liber, pentru a-ti rotunji veniturile. Ei bine, nu ar fi mai normal sa ai propria ta pagina de prezentare pe fiecare site al nostru, iar noi impreuna cu tine sa distribuim asta pe FaceBook? Numarul clientilor tai ar creste, membrii din grupuri ar avea mai usor acces la informatie, noi am mai recupera din cheltuielile de intretinere a site-urilor, toata lumea castiga!

De ce nu putem face asta “pro bono”? Pentru ca la fel ca si tine, trebuie sa recuperam de undeva investiile facute! Deci nu ne permitem sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa pice banii din cer, dar nici nu putem fi asa de darnici precum am vrea! Sa ne ajutam reciproc si ai sa vezi ca ne va fi tuturor mai bine! O mica sponsorizare si toata lumea est efericita, nu-i asa? šŸ™‚

Prestari servicii Germania

Servicii de acasa pentru romanii din Germania – promovare si publicitate