In curand vom vedea ultimul episod din serialul In numele fericirii la Pro 2, iar deznodamantul unei povesti de dragoste – evident dintre Hülya si Kerim, poveste de dragoste inceputa inca din copilarie – ne va surprinde pe toti. Ati vazut deja prin cate a trecut sarmana Hülya, nu mai zic de sora ei Melek. Oare se vor reuni sufletele pereche sau vor castiga personajele negative – Zeynep si Cem? Am omis intentionat de la personajele negative din serialul In numele fericirii pe nefericita Filiz ( mai ales ca ati vazut in ce stare a ajuns dupa accident).

Serialul turcesc In numele fericirii la Pro 2 – ultimul episod

Familia magnatului Bayram trece prin clipe grele, inca de la inceput vedem cum talal nurorii sale Zeynep face in asa fel incat sa-l casatoreasca pe Hüseyin ( jucat magistral de Tayanç Ayaydin pe care l-am vazut deja in serialul Sila – Puterea destinului ) cu fata sa, apoi apar problemele cu copilul din flori, iar necazurile nu contenesc. In ultimul episod din serialul In numele fericirii se vor lamuri toate misterele sau va trebui sa mai asteptam inca un sezon la Pro 2?

Revenind la nefericita Filiz, care atata timp cat la- avut in preajma pe Mahir – chiar daca nu a fost perfect, macar era in siguranta – speram ca isi va reveni, desi sa sari de la etajul doi nu prea iti da sanse de supravietuire. Mi-e mila de ea, daca ar fi fost internata sau macar ar fi avut aproape de ea prieteni adevarati, poate ca soarta ei ar fi fost alta. sa urmarim impreuna ultimele episoade din serial, vor apare situatii la care nu v-ati asteptat deloc!

In numele fericirii la Pro 2

Serialul turcesc In numele fericirii la Pro 2 – ultimul episod