Serialul Tanar si nelinistit nu se mai difuzeaza in 2016 dupa ce a tinut milioane de romani cu ochii in televizor, incepand din 1996. Desi fanii de pe pagina de FaceBook a serialului ar dori sa-l vada in continuare, nu cred ca sunt sanse mari daca nu se vor strange cel putin 10.000 de fani. Asa vor putea demonstra ca sunt o forta, iar cei de la Media Pro vor reactiona, dac cu putin peste 1500 nu vad cum vor reusi sa-i induplece.

Serialul Tanar si nelinistit nu se mai difuzeaza in 2016 in Romania, doar in SUA

Exact in anul in care ar fi depasit 2 decenii de difuzare in Romania, serialul Tanar si nelinistit nu se mai difuzeaza incepand cu luna ianuarie 2016. Au ramas cu un gust amar milioane de telespectatori, care mai intai au fost mutati de la Pro TV la Acasa. Apoi cei care nu erau pe faza la pranz au pierdut reluarile, iar acum la final au pierdut definitiv restul de 5.000 de episoade di serialul CBS Tanar si nelinistit.

America se bucura inca de el, audienta este – nu pricep ce vor sa ne dea cei de la Media Pro, probabil nimic sau seriale si filme de doi bani. Deci, eu prevad ca in curand audienta postului TV va scade dramatic, apoi va lua calea altor posturi TV inchise din lipsa de audienta. Cu Maruta in prim-plan, ma si miram sa nu se ajunga aici! A devenit un fel de televiziune de familie. A cui? Vedeti voi singuri, nu trenuie sa mai spun eu!

Tanar si nelinistit la final

Serialul Tanar si nelinistit nu se mai difuzeaza in 2016 in Romania, doar in SUA