Probabil ca multi dintre cititorii nostri abia asteapta sa vada serialul turcesc “Puterea Destinului” cu eroii indragiti Sila si Boran. Iar pentru ca stim ca vreti sa stiti ce inseamna numele actorilor principali din aceste seriale, hai sa vedem cateva: Cihan = univers, iar Yonca inseamna trifoi. Despre restul vom discuta intr-un articol viitor, pentru ca evident sunt multe de spus si discutat. Acum vrem sa ne concentram doar asupra serialului Puterea destinului, cel care a adunat in Romania mii de fani.

Serialul Puterea destinului incepe in curand la Acasa TV, sezonul 1 si sezonul 2

Daca nu ati reusit sa vedeti serialul Putrerea destinului online, aveti acum ocazia sa incepeti de la zero, pentru ca o noua difuzare va avea loc in curand la Acasa TV. Despre eroi si actiune probabil ca deja ati aflat, pentru ca s-a discutat destul de mult atat online cat si in grupurile de pe FaceBook. Daca vreti sa va alaturati celor peste 3.400 de prieteni ai serialului, va asteptam alaturi de noi. Povestea de dragoste abia incepe, iar lupta pentru a fi impreuna a celor doi indragostiti va invinge obiceiurile si ura celor din jur.

Sincer sa fiu cand am vazut pentru prima oara serialul Puterea destinului, mi s-a parut putin cam tras de par, pentru ca parintii lui Boran pareau lipsiti de sentimentele pe care orice mama si tata le au. Apoi am incercat sa inteleg pana unde pot merge traditiile, mai ales ca la turci acestea au ca final de multe ori decesul celor implicati, iar cei ce sunt obligati sa le aduca sfarsitul sunt chiar parintii lor. Tu ce parere ai? Vei revedea impreuna cu noi serialul?

Puterea destinului sezonul 2

Serialul Puterea destinului incepe in curand la Acasa TV, sezonul 1 si sezonul 2