Serialul Petale de singuratate nu a ajuns inca la final, dar ultimile episoade incep sa arate parca o mica schimbare de actiune, singura care pare acum amenintata fiind Cemre, care este atacata de propria matusa. Stati fara grija, in curand aceasta va fi demascata, iar cele cinci prietene se reunesc iarasi la orfelinat. Bucuria spectatorului roman este ca acum la Acasa TV avem cate doua episoade unul dupa altul. Inca nu vedem doua ore ca in varianta turceasca, dar e bine si asa.

Serialul Petale de singuratate la final – ultimile episoade

In serialul turcesc Petale de singuratate avem sansa de a vedea cele mai tragice momente din viata unor fete lasate la orfelinat, unele au parinti dar sunt inchisi, altele au pierdut familia de curand ( cea mai incercata fiind Meral, ramasa pentru a doua oara in viata fara familie), iar altele des au familie sunt lasate la orfelinat. Evident ca asteptam cu totii ultimul episod al serilalului, pentru a afla deznodamantul.

Aflati asadar ca Cemre mai are de suportat cateva nopti de stres, pana cand mausa sa va fi demascata. Cine descopera aceasta sinistra farsa? Evident ca prietenele ei, Eylül, Songül, Kader si Meral. Interesant este ca il vom vedea pe Güney angajat pe post de ospatar, munca ce-l va aduce mai aproape de viata oamenilor obisnuiti. Este evident ca dupa ce-i va varsa cafeaua in cap clientului recalcitrant, va ramane fara servici. Va reveni acasa sau va incerca in continuare sa se descurce singur? Aflam totul saptamana viitoare in episoadele disponibile si online pe site-ul Cinema 24 h!

Serialul Petale de singuratate

Serialul Petale de singuratate la final – ultimile episoade