Vrem sa va facem o surpriza si sa oferim serialul Iarna razbunarii online pe ClubSeo, dar asta doar daca pagina de FaceBook va reusi sa stranga pana la sfarsitul saptamanii macar 1000 de fani, pentru ca vrem sa stim ca sunteti interesati de serial, la fel cum ati fost si de cele pe care le-am oferit pana acum. Stiu ca deja va intrebai ce se va intampla cu Efe si Nisan, iar eu va spun ca vor ramene impreuna si chiar vor avea un bebelus . Dar asta veti vedea abia in episodul 18 din serialul vostru preferat, pana atunci va trebui sa aveti rabdare si sa urmariti online sau la Pro TV fiecare episod de 45 de minute. In total vor fi 18 epsioade, deci avem de petrecut impreuna o luna intreaga.

Serialul Iarna razbunarii online pe ClubSeo, incepand cu 1 septembrie

Daca ati vazut deja primul episod din serialul Iarna razbunarii stiti ca micutul Efe a fost salvat de ucigasul tatalui sau. Mai stiti ca acesta nu a actionat de buna voie – evident asta nu schimba cu nimic datele problemei, vom vedea cum va plati in contiunare destul de scump decizia sa. Chiar in ultimul episod ( 18 ) din serial Kadim il salveaza pe Efe de la moarte, primind un glont in piept in locul sau. Am uitat s ava mai zic ca in episodul 17 veti vedea cum Nisan este rapita, nu mai zic ca era deja grav bolnava si trebuie operata. Vor reusi turcii de data asta sa lase la final in ultimul episod din Iarna razbunarii lucrurile clare, sau iar va trebui sa presupunem daca cei doi indragostiti, Efe si Nisan vor ramane inpreuna?

Va intrebati de ce nu difuzam online serialul inainte de 1 septembrie? Pentru ca asa este legal dar mai ales moral, sa ne uitam intai la Pro TV, iar daca am scapt un episod sau vrem sa le revedem pe toate, avem la dispozitie doua luni pentru a urmari serialul turcesc online, cu subtitrare in limba romana.

Iarna razbunarii online

Serialul Iarna razbunarii online pe ClubSeo, incepand cu 1 septembrie