Dupa ce ati urmarit ieri primul episod din serialul Iarna razbunarii sunt sigur ca vreti sa stiti cand se va da in reluare, pentru ca va este teama ca veti scapa un episod si vreti sa-l vedeti. Pana azi inca Pro TV nu a anuntat cand se va relua, sau daca va rula pe Acasa TV, asa cum ne-am mai obisnuit sa faca schimb si la alte seriale turcesti. In poza de mai jos vedeti personajele din serial, evident ca Efe si Mete sunt interpretati de acelasi actor, in dublu rol: Sükrü Özyildiz. Oare se va impaca el cu fratele sau geaman?

Serialul Iarna razbunarii in reluare la Pro TV

Cu siguranta vreti sa stiti mai multe despre actorul care-i interpreteaza pe cei doi frati gemeni, Sükrü Özyildiz. Ei bine aflati ca deja a jucat in doua filme si opt seriale de televiziune. Este nascut in luna februarie a anului 1988 in ziua de 18. Deci are deja 28 de ani, este iubit si apreciat nu doar in Turcia, probabil ca acum si in Romania. Cu sase roluri principale Sükrü are sansa de a deveni idolul multor tinere din intreaga lume, iar dupa ce veti vedea de la primul pana la ultimul episod din serialul Iarna razbunarii, cu siguranta fetele de la noi vor avea pe cine visa.

Ati inteles bine, Efe va lua locul lui Mete, se va infiltra in familia sa si va incerca sa recupereze timpul petrecut fara ei. Dar va face asta din dragoste sau ca sa se razbune? Dar oare mama celor doi gemeni nu va descoperi schimbarea? Totusi se zice ca numai mama poate deosebii gemenii indiferent de situatie.

In urmatoarea interventie va vom spune mai multe despre actorii din serialul Iarna razbunarii, deci veti cunoaste cine sta in spatele lui Nisan, Leyla sau Kadim. Va dorim vizionare placuta in continuare, pana la episodul cu numarul 7. Nu va speriati, romanii au scurtat durata ca de obicei – a episoadelor, asa ca voi veti vedea doar 45 de minute din cele doua ore cat avea in original serialul.

Iarna razbunarii -serial

Serialul Iarna razbunarii in reluare la Pro TV