Asli Enver si Sukru Ozyildiz sunt actorii principali din serialul Iarna razbunarii pe care-l vedeti de luni pana vineri la Pro TV de la ora 18 pana la 19, deci 45 de minute de film – s-au scazut perioadele de pauza pentru publicitate. Azi ati urmarit deja episodul trei, v-ati facut o imprsie despre ce va urma, desi in mod evident ca veti fi mereu surprinsi de ce intorsaturi gaseste regizorul pentru a fi exact invers decat v-ati fi asteptat. Efe  este si el pe cale sa isi infaptuiasca planul secret, dar ca de obicei ceva intervine. Cu parere de rau va spunem ca inca nu se stie daca va fi difuzat si in reluare, deci implicit nu stim ora de difuzare.

Serialul Iarna razbunarii episodul 18 online

Azi am avut placerea sa postam pe FaceBook melodia originala a filmului, Kış Güneşi Bilinmez Hikaye – sper ca v-am facut o placere. In cantec este vorba de soare, de iarna si de necunoscut, in rest probabil ca ne va spune mai multe unul dintre fanii nostri care stiu limba turca. Evident ca veti gai mai multe detalii pe Wikipedia in limba turca, cautati filmul Kış Güneşi. Despre eroii nostri Efe, Nisan si Leyla veti putea citi tot pe versiunea in limba turca (sau pentru cine vrea poate accesa si limba engleza, acolo unde este disponibila ).

Stiu ca ati vrea s ava zicem mai multe despre serialul Iarna razbunarii, dar nu vrem sa va stricam placerea de a urmari serialul, mai ales ca pana acum s-au difuzat doar trei episoade, pana la ultimul episod mai este ceva timp. Tot c eva zicem azi este ca Efe si Nisan vor fi impreuna! Ca sa nu fie dubii legate de melodie si titlul serialului – Kis Gunesi se traduce prin Soare de iarna. Va dorim in continuare vizionare placuta si va asteptam si maine alaturi de noi!

Seriale online