Am facut un studiu de impact legat de serialele turcesti si impactul lor in societatea romaneasca din 2017, am ajusn la concluzia ca azi cele mai cautate seriale online sunt “Dragoste cu imprumut, sezonul 2” si Petale de singuratate ultimul episod. Sicer sa fiu daca ne referim la primul serial difuzat pana de curand la Acasa TV cred ca am ras cu pofta, desi ati remarcat si voi ca de multe ori turcii trec de la comedie la tragedie fara probleme.

Serialele turcesti si impactul lor in societatea romaneasca

Serialul “Dragoste cu imprumut, sezonul 2” va fi difuzat anul acesta la Acasa TV, ina nu se stie sigur data la care va fi difuzat, iar pana o sa ajungem la Petale de singuratate ultimul episod mai avem de asteptat. Banuiesc ca deja sunteti curiosi sa aflati actorii care joaca in aceste doua seriale, dar si ce se va intampla cu cele cinci eroine ale noastre. Ati vazut ca viata nu este mereu asa cum credem noi, oricand se poate intampla ceva neprevazut si mai ales tragic.

Probabil ati vrea sa stiti de exemplu ce se  va intampla cu Feride din serialul Petale de singuratate, va abandona ea lupta si va lasa fetele pe mana scorpiei de la orfelinat, sau cumva se va intoarce la munca si le va salva pe fete? Nu uitati ca fiecare episod in varianta originala are doua ore si jumatate, nu doar o ora si aia cu reclame ca la Acasa TV. Ieri de exemplu abia am ajuns la episodul 15 in varianta turceasca originala, dar mai avem pana la episodul 65 din seria I, apoi seria a II-a! Vizionare placuta!

Petale de singurătate - episodul de ieri

Serialele turcesti si impactul lor in societatea romaneasca