Azi faceam ordine printre paginile de FaceBook cu subiecte legate de filme si seriale online, asa ca am ajuns la concluzia ca ar fi ideale pentru cineva care vrea sa exploateze subiectul, nisa. Pagina serialului Iarna razbunarii va ajunge in curand la 1000 de fani, ceea ce nu est enici mult dar nici putin, pentru ca sunt foarte activi. Nici serialul Iertare nu sta mai rau, are deja peste 1.800 de fani fideli, indragostiti de povestea de dragoste a celor doi frati. Dar povestea lui Boran, cel care s-a indragostit nebuneste de Sila are cei mai multi fani, peste 3.700. Mai avem si o pagina noua, pentru toate serialele turcesti, dar si pagina e-Cinema!

Seriale turcesti indragite de romani disponibile si online cu subtitrare in romana

Daca vrei sa pornesti o mica retea de site-uri pentru filme si seriale online, e cazul sa nu o iei de la zero, avem noi pentru tine cel putin doua domenii, cu site de filme si unul de seriale, altul pentru actori romani, deci pe langa paginile amintite anterior, cu cateva mii de fani, ai si siteuri cu care sa poti castiga ceva bani frumosi.

Cat ma costa o retea de site-uri pentru filme, seriale si actori – biografii? Avem noi reteta, te costa doar 400 de euro si primesti totul la cheie! DA, site-uri, pagini FaceBook , articole unice, totul la pret redus! Site-ul 4Cinema.Info daca vrei sa postezi filme, cu peste 100 de filme online disponibile! Portalul e-4TV ( 2 variante, info si com ) la care adaugam portalul Actori.Info care se vinde separat cu 100 de euro! Primesti gratuit patru pagini de FaceBook asociate acestor site-uri!

De dimineata

Seriale turcesti indragite de romani