Va ziceam ca am inceput sa ma uit la serialele turcesti, habar nu am daca a vazut cineva Lacrimi peste Bosfor, asta e dat pe Moldova 1 la vecinii de peste Prut. Dar romanii se uita evident la Petale de singuratate sezonul 2, serialul turcesc cu fetele de la orfelinat. Sincer serialul nu este pentru mine, cand vad copii abandonati nu ma simt in largul meu, chiar daca aici e vorba si despre dragoste, prietenie, etc. Totusi nu ma prea incanta sa ma uit la copii la orfelinat, fie ei si din Turcia. Prefer comediile turcesti, sunt mai pe gustul meu.

Seriale turcesti recomandate pentru luna martie

Asadar si serialul Lacrimi peste Bosfor este tot o chestie trista, o tipa pe nume Leila [ Lalea ] bolnava de cancer se gandeste sa plece de acasa si sa-si lase copii si sotul pe mana unei femei, apoi se vindeca – aici cred ca o sa recidiveze cancerul, iar ea dupa ce se imoaca cu sotul ei, ajunge exact de unde a plecat, doar ca a mai chinuit pe cineva, mai pe scurt o poveste trista. Nu-i pe gustul meu. Eu unul ma uit cu drag la serialul Stadiul relatiei: casatoriti – Sezonul 2, ca aici macar rad si ma amuz copios. Ma amuz sa o vad pe Ayşegül, parca sunt eu in varianta feminina!

Asadar v-am dat trei seriale turcesti pe care sa le urmariti in luna martie, cred ca ajunge ca altfel o sa deveniti si voi un fel de turci. Pe mine ma fascineaza cat de multe cuvinte turcesti aud si le recunosc, pentru ca nu-i asa, limba romana e plina de cuvinte turcesti, desi din 1877 a cam trecut ceva timp, cei 142 de ani nu au sters cinci sute de istorie. Asa-i viata asta, nu e chiar cum am vrea noi, sa avem 80% cuvinte dacice si restul latine, nu-i asa? Va urez vizionare placuta si sa ne scrieti ce seriale mai vreti sa vedeti, ca nu se stie ce mai punem pe Cinema 24h, pentru voi!

Seriale turcești

Seriale turcești recomandate pentru luna martie