Scriam acum cateva zile despre tratamente naturiste pe baza de nuci, asa ca m-am gandit sa revin la sursa si sa discutam despre legumicultura ecologica, cultivarea nucilor si despre agricultura ECO. Mult mai multe detalii veti gasi pe pagina de FaceBook Romania Eco. Desi nu speram, vad ca ideea a prins destul d ebine, asa ca de ce sa nu insistam putin si sa promovam niste chestii utile, mai ales ca pe cateva le-am incercat si eu. Acum ma gandesc sa investesc intr-un solar de 50 m² care daca-l iau la cheie ma va costa undeva la 350 de Euro.

Sere ieftine de 50 mp la cheie – cultura de nuci si legumicultura ECO

Legat de sera ce sa zic, acum cinci ani mi-am facut una intr-un grajd de vara, adica acolo tineam cei doi cai, pe care i-am vandut si ce sa fac cu grajdul? L-am inchis cu folie si mi-am facut o sera de 50 m² si 4 metri inaltime. Au iesit niste rosii de nu-ti poti imagina. Asa ca mi- avenit ideea sa iau o sera ieftina cu doar 350 de euro – la cheie. Socoteal ae destul de simpla, in maxim doi ani imi scot investitia doar daca pun rosii in sera, caci va zic eu, daca nu vrei sa ai probleme cu ploile acide si vrei productie, ai nevoie de sera. In primul rand scapi de cele cateva zile devastatoare din primava si toamna. In cativa ani la rand am vazut ce inseamna cateva zile de frig in primavara sau in toamna, tot ce este in camp este compromis, pe cand in sera, nicio problema!

Ca sa nu inchei pana nu va zic si treaba cu nucile, ei bine daca tot am o gradina de 2.000 m² am decis sa pun 10 nuci, peste cativa ani sunt pe rod si daca nu le vand, imi fac dulceata cu nuci, chec si mai stiu eu ce, caci tare sunt scumpe la piata! Asa ca asta e sfatul meu, investiti in agricultura ECO!

Cultivare nuci

Sere ieftine de 50 mp la cheie – cultura de nuci si legumicultura ECO