Ieri am avut jumatate din trafic si jumatate din veniturile de pe site, am tot cautat raspunsul la intrebare si iata ca prietenii de pe SeoPedia au gasit raspunsul, a fost un core update si evident ca de obicei scad veniturile. Bine ca a fost la jumatate pierderea, am avut si zile mai rele la astfel de “imbunatiri” ale motorului de cautate. De data asta nici macar nu ne-au anuntat pe AdSene, desi de obicei scrie: stati fara grija, satisticile nu merg dar banii intra ca de obicei – cucu bau intra, cand vad pe pagina d eintrare ca azi am cu 100 de euri mai putin ca in saptamana precedenta deja imi cade ceva in cap, dar m-am obisnuit.

Septembrie 2019 – Google core update

Stai bine cu engleza? Citeste stirea aici, eu deja am probleme cu inima si ma astept iar la cateva zile de scaderi, tocmai cand am inceput sa-mi revin dupa scasderile datorate concediilor de vara. Cica scria pe Twitter, ce nu ai vazut? Nu mestere, nu stau pe reteaua aia niciodata, asa ca uite nu am stiut. Dar am simtit! Cica daca sunt gata, sa ma ia cu lopata sau cum? Ce puteam sa fac? Adica iar avem un core algorithm update, o sa crestem in cautari sau iar scadem?

Am primit si sfaturi de la Google, acum le citesc si in paralele scriu despre ele aici pe blog. Cand credeam ca ne invata cum sa facem un Update la o posatre pe blog, una cu filme din 215 dar care in 2019 sunt depasite si uite asa ne explica el cum de trebuia sa schimbe algoritmul Pai sa-l schimbe dar sa urc si eu ca deja m-am saturat codas in TOP 10, vreau sa fiu tot la coada, dar in TOP 3.  Deci principiul de baza este EAT, adic anu haleste ci acronimul de la Expertise, Authoritativeness and Trustworthiness. Ati prins ideea? Sa ai experitza in ceea ce scrii: o sa pun ceva de genul mister Cucu Bau de la Universitatea din Sorbona a zis: aici pui link ca deja e despre ce a zis asta desteptul. Apoi la A e clar ca ar trebui sa ai ceva site cu autoritate, iar la T sa ai link-uri catre informatii despre subiect, dar sa fie de incredere [ mai stoti ceva in afara de WikiPedia? ].

Google core update

Septembrie 2019 – Google core update