Am lansat acum ceva vreme o oferta de trafic de pe FaceBook, asa ca ma gandesc sa va dezvalui cate ceva legat de acest trafic si cum poate el sa ajunga la cifre “astronomice”. In primul rand ai nevoie de o masa critica de cititori, asta inseamna pagini si grupuri reale, cu membri si fani interesati de ceea ce postezi. Faptul ca la un moment dat a dat loike sau s-a inscris in grup, nu inseamna neaparat ca il si intereseaza, poate a uitat sa iasa sau sa dea dis-like!

Secretele unui trafic de milioane de pe FaceBook, sau cum sa nu pacatesti lumea

Am zis ca prima conditie este sa ai cui distribui postarile, dar asta nu e totul, am sa-ti explic de ce. Sa zicem ca ai o pagina ( sau mai multe, nu conteaza ) cu 100.000 de fani, deci o postare va avea impact primar undeva la 10 sau hai maxim 20%, asa vrea FaceBook, daca nu-i dai ceva bani. Asta inseamna ca vor avea sansa sa-ti vada postarea 20 de mii de persoane. Din acestea, tot cam 10% chiar se vor arata interesati de postare si vor face click. Adica 2.000 de persoane! 2% din ce sperai. Dar daca ai un titlul care atrage, ai sansa sa ajungi la 50% din cei 20.000, deci 1o mii de vizualizari. S|uper ok, doar ca daca nu ai pus ceva interesant, a doua oara nu-i mai prinzi si procentul tau devine a doua zi zero!

Da, dar am vorbit de trafic de milioane, ce-i cu el? Ei bine aici revenim la continut de calitate, in momentul in care un vizitator crede ca ai dat ceva ok, va distribui si de aici vine tavalugul. Adica daca doar 10% distribuie la randul sau, in cateva zile ajungi sa vezi cum site-ul tau face mii de vizitatori pe zi de pe FaceBook. Daca nu, ai sa-i pacalesti odata sau de maxim doua ori cu titluri inselatoare, apoi credibilitatea ta este zero!

Blog

Secretele unui trafic de milioane de pe FaceBook