Nu ma apucam sa scriu acest aritcol daca nu ma izbeam chiar eu de intrebarea asta. In primul rand evident ca ar trebui sa stabilim designul site-ului, pentru ca temele implicite oferite de Blogger nu permit decat afisarea a doua blocuri de reclama, una in bara laterala si unul sub articol, dar se poate depasi acest impediment cu o tema custom – dar tot gratuita.

Se pot casitga bani cu bloguri gratuie blogspot?

Chiar daca am ales o tema cat de cat standard, am reusit sa castig cu un blog gratuit de la Google mai mult decat de pe un site cu tema wordpress custom. Deci se poate, desi evidet ca nu e la fel de usor ca in primul caz. Foarte important este sa alegem o nisa care aduce venituri din reclamele directe – pe keyword, altfel ramanem la ceea ce cauta – sau nu cauta citititorii pe Google.

Ar fi multe de spus, dar eu am reusit un 10 euro/luna cu un site gratuit destul de slabut, deci ma gandesc ca daca ai avea unul cu vechime, bine promovat cu SEO, adica sa-ti aduca trafic organic macar 1000 pe zi, te rezolvi si asa – fara sa mai investesti in domenii si hosting. Poti ajunge la sute de euro pe luna? Cred ca da, la fel ca si pe Youtube, doar ca nu e ste prea usor, cum de altfel nu este usor nici cu alte site-uri. Mai pe scurt, daca nu vreti sa investiti in domenii, hosting – sau nu va pricepeti sa instalati un site, mergeti p e gratuit, in timp va puteti diversifica site-urile, iar un site gratis – sa zic asa – nu va costa nimic!

blogger