Exista doua variante de a castiga bani scriind articole, fie le scrii pentru tine fie pentru altii. daca scrii articole pentru altii vei incasa bani pe ele la livrare, o singura data, dar daca le scrii pentru tine vei avea sansa sa primesti bani permanent de la traficul generat de ele. Evident ca in primul caz mergi la sigur pe un castig mai mic, al doilea depinde despre ce scrii si cat de bine!

Scrie articole si castiga bani distribuind pe FaceBook

Noi venim in sprijinul tau cu un numar destul de mare de site-uri pe care poti scrie, pe diverse teme, apoi distribui articolele semnate de tine [ sau cele deja existente pe site ] si banii castigati sunt ai tai in proportie de 50%! Restul de 50% sunt folositi pentru intretinerea site-ului: nume domeniu, hosting, securitate, design, etc. Poti sa scrii cand vrei, doar ca trebuie sa respecti cateva regului:

– In primul rand textele trebuie sa fie unice – adica sa nu copiezi din alta parte, sa fie originale. Evident scrise corect gramatical si fara prescurtari, majuscule, etc. Arunca o privire la noi pe site si ai sa intelegi despre ce vorbesc.

– Numarul de cuvinte ar trebui sa fie peste 450 adica cumva dublul fata de articolul acesta pe care-l citesti aici.

Cand primesc banii? Plata se face cand depasesti suma de 50 de euro, evident ca orice castig se raporteaza pentru luna viitoare. Scrie articole bune si vei primi banii lunar, nu abuza de distribuirile pe FaceBook, pentru a nu fi dat(a) afara din grupuri. Evident ca daca ai cunostinte in a face un site si a monetiza site-ul poti sa faci acest lucru pe cont propriu, noi venim in ajutorul celor ce nu vor sa inveseasca si sa-si bata capul, ci doar sa scrie si sa distribuie ceea ce au facut!

Scrie articole

Scrie articole și câștigă bani distribuind pe FaceBook