Azi pare a fi o zi in care am parte numai de surprize, telefonul meu Samsung Galaxy S6 a ramas incremenit intr-o stare tranzitorie, asa ca am incercat mai intai sa-i fac o resetare din butoane – adica sa apas simultan pe tatele Home, Power si Volume UP – rezultat zero, mergea chestia asta cand se bloca in aplicatii – de fapt intr-una singura, jocul Olympus Rising. Acum ii fileaza o lampa, adica palpaie sigla Samsung pe ecranul negru si cam asta este tot!

Samsung Galaxy S6 cu ecran incremenit

Vorbeam de curand cu prietenii mei despre smartphone-urile scumpe, un caz este cel cu Samsung Galaxy S6, care mergand a trecut intr-o stare ciudata – pur si simplu pulseaza pe ecranul negru sigla Samsung. Cu greu am reusit sa-l resetez hard, adica am apasat pe cele trei butoane de careva spuneam mai sus – a reboot-at si a ramas la fel, dar in timp c eva scriam aici, vad ca a repornit. Sa fi fost o actualizare mai lunga de soft?

Problema persista: ce faci cand nu mai reusesti sa-l pui pe picioare? Nu poti sa-i scoti bateria, iar o reparatie cred ca te costa cat un telefon mai ieftin dar bun. Drept sa spun ma cam dezamagesc variantele disponibile, un telefon nou de top costa cat mai multe salarii minime. Asadarce facem, mai cumparam telefoane scumpe sau nu are rost? Pe de o parte parca te-ai obisnuit cu un telefon bun, desi sincer nu ma prind ce face al meu in plus fata de un J6 de exemplu. Ok, are procesor mai puternic, dar merge sa sun? DA, am agenda, fac poze cat de cat ok, deci pana la urma la ce-mi trebuie un smartphone scump daca ma costa mai mult decat jumatate dein venitul meu lunar? Ok, de data asta a fost sa zicem asa o alarma falsa, dar de cate ori ceva nu merge cum trebuie, ma ia cu tremurici.