Va spuneam acum ceva vreme ca la raportul pret calitate cel mai bine sta Samsung Galaxy S7, pentru ca ai 4 GB RAM, 64 GB de memorie si o baterie de 3000 mAh, dar daca vrei sa-ti cumperi un Samsung Galaxy J7 vei economisi aproape 1000 de lei – adica exact cat costa un Samsung Galaxy S6 la mana a doua. Daca la design cele doua nu difera prea mult, cand vine vorba de specificatiile tehnice sunt total diferite: unul este din clasa telefoanelor pentru userii cu buget oarecum mic pe cand al doilea pentru cei din clasa high-end.

Samsung Galaxy J7 vs Samsung Galaxy S7

Daca ne uiam la rezolutia ecranului vedem dintr-o data diferena, de la  720p la 1440 x 2560, deci incontestabil vei avea imagini mai slabe pe J7. Nici la procesor cele doua telefoane nu se compara, dar oricum de asta isi dau seama doar cei ce folosesc telefonul pentru mai mult decat simpla comunicare. Un loc unde castiga varaianta mai ieftina este bateria si autonomia, ambele oferind acumulatori cu capacitatea de 3000 mAh, doar ca J7 fiind mai slabut – veti incarca mai rar telefonul, mai ales daca nu cuplati datele sau Wi-Fi in permanenta.

Din nefericire doar daca ai un Samsung Galaxy S6 sau mai nou poti avea si un incarcator cu optiunea Quick Charge – garantez ca este super de buna, intr-o ora ai telefonul full si poti pleca la treaba! Ambele variante pot functiona cu versiunea 7.0 Nougat – desi sincer sa fiu nu prea i-am descoperit inca avantajele. Evident ca in favoarea lui J7 este pretul, fiind disponibil la maxim 1300 de lei, in timp ce S7 va costa azi cel mult 2100 de lei

Samsung Galaxy J7 vs Samsung Galaxy S7