Ce ati zice de un referendum legat de salariul unui parlamentar, sa zicem la nivelul salariului minim pe economie, asa cum il au milioane de romani? Evident ca s-ar alege exact ce s-a intamplat si cu parlamentul unicameral, dar asta ar fi sa zicem asa, inca o dovad ain plus ca in Parlamentul Romaniei sunt doar hoti si pungasi, care si-au facut pensii mai mari decat spera un roman de rand, pentru doar patru ani de vechime in “somnul” muncii! Va invitam sa distribuiti aceast articol, nu pentru ca vrem noi sa ne facem publicitate, dar pentru ca eu chiar vreau o viata kLumea!

Salarii de parlamentar la nivelul minim pe economie, desi nici pe asta nu-l merita!

Nu cred ca salariul unui parlamentar reflecta munca depusa, daca este sa discutam doar despre legea cu privire la plata CASS de catre cei fara venituri ( la pragul de subsistenta ). Am scris recent despre situatia de la CASS Tulcea, am aflat ca desi s-au platit aproape noua milioane la Casa Nationala de Sanatate, din care pentru ianuarie era oricum platit de catre angajator, acum saracul om este nevoit sa mai achite si jumatate din costul RMN-ului, care este nici mai mult nici mai putin decat sapte milioane. Pai nu era mai bine sa plateasca la particulari si iesea mai ieftin?

Asa ca hai sa le dam peste nas celor ce dorm in Parlament, poate ca pana la urma reusim sa-i convingem ca existam si noi, nu doar ca platititori de taxe si impozite. Impactul postarilor pe FaceBook poate fi naucitor, daca ne dam si noi interesul. Am vazut asta de cateva ori pana acum, incepand cu povestea de la Clinica Medlife din Arad si pana la alte articole care au dus la o reactie din partea celor vizati. Deci: citeste si daca esti de acord distribuie sa afle toata lumea ca ne-am pus pe treaba! 🙂

Salariu parlamentar

Salarii de parlamentar la nivelul minim pe economie, desi nici pe asta nu-l merita!