Far asa vreau am gasit o informatie care  m-a pus pe ganduri, sa deschid sau nu rubrica “de pe net“? Am zis ca nu strica sa mai si radem putin, daca tot gasesti tot felul de chestii amuzante, sau mai degaraba care-ti lasa un gust amar, daca te gandesti ca asti-as oameni care pretind ca fac afaceri in mediul online. Deci citim titlul de pe site-ul cu nume de turta dulce: Roviniete – servicii cu reducere de 100%, pe bune? Am zis ca o fi titlul gresit, asa ca hai sa citim articolul!

Roviniete cu 100% reducere doar la unii – ba tu crezi asa ceva?

Intram pe site si citim si nu ne vine sa creden: beneficiezi de reducere 100% doar la serviciile online? La ce ma? La serviciile online? Adica iau rovinieta gratis? A, NU – intri pe site-ul firmei respective si afli ca de fapt cumperi rovinieta la pret normal, doar ca nu platesti pentru transport, emitere electonica, etc. A, pai de ce nu zici mai omule asa, era sa-mi stea inima in loc!

Alta chestie tare: livrarea se face instant! Pai daca o generezi online, cum voiai sa se livreze? Adica de fapt, stai – nu se livreaza nimic! Ba mai mult, instant dar de fapt dureaza doua minute! Am inteles, e un site facut de un amator care spera sa faca o avere din 1% pe care-l primeste din afiliere! Iar daca am ajuns aici, poate ca totusi activezi reducerea si dai 90 de lei pe rovinieta pe un an! Eu am luat din vama si am dat 130 de lei, daca nu ma insel!

Roviniete

Deci pana la urma ati inteles, avem roviniete la cel mai mic pret, doar 90 de lei pentru un an!