Românii nu mai pot circula cu buletinul In U.E. va fi obligatoriu cu pasaportul!

O aberatie mai mare nu am gasit pe FaceBook in ultimii ani, uite asa portaluri precum Info Diaspora si mai stiu eu care pun lumea pe jar anapoda, evident ca mai scriu ca legea e adoptata de Uniunea Europeana si noi am publicat-o in Monitorul Oficial! Ai mai auzit asa bazaconie? Asta din 8 iulie, evident – iar eu azi am trecut vama cu buletinul, ca si pana acum! Ba chiar am intrebat daca au auzit asa ceva, au ras bine de mine si mi-au zis: valea ca tii traficul in vama!

Nu zic ca nu se va ajunge aici, adica s anu mai circulam cu buletinul, dar stati fara grija – buletinul poate fi scanat si e ok sa se stie cine esti, deci nu e nevoie de pasaport inca, pentru ca nu e nevoie nici de viza! Iar legile din UE momentan spun ca se merge pe reciprocitate, deci si ei ar veni cu pasaportul in Romania, deci o aiureala ca de obicei! NU dati crezare prostiilor, raportati la FaceBook astfel de postari, sa se invete minte!

Inca se merge cu buletinul in U.E.

Deci comcluzia: inca se merge cu buletinul in U.E. si nici nu sunt sanse sa se modifice ceva curand, mai degraba vom merge noi fara viza in America si Canada, daca iese totul ok la intalnirea de anul asta intre UE si cele doua tari! Nu mai puneti “botul” la astfel de stiri, ba le mai si distribuiti!

Cu pasaportul in UE

Cu pasaportul in UE