Diaspora romneasca din UK are acum forum, site si pagina FaceBook oferita de portalul e4UK.Info, un site la care tin destul de mult, mai ales datorita pozitionarii excelente pentru romanii din Irlanda (de Nord ).  Deci romanii din UK pot acum sa vina alaturi de noi si sa ne ajute sa oferim mult mai multa informatie decat am fost noi capabili in cei aproape trei ani de la lansarea site-ului. Indiferent cum va merge treaba, noi nu vom renunta la site si la domeniu.

Romanii din UK, forum, site si pagina FaceBook pentru diaspora romaneasca

Ne bucuram si pentru faptul ca in acest moment suntem cautati de zeci de romani din Birmingham sau Liverpool, dar am vrea sa-i vedem alaturi de noi si pe cei din alte comunitati romanesti din Marea Britanie. Am reusit sa modificam site-urile romanilor din UK pentru a fi mai usor de citit de pe telefon si tableta, ceea ce este zic eu un pas inainte. Avem informatii legate de ;ocuri de munca in UK pentru romani, avem pe FaceBook o pagina speciala pentru anunturi si un grup unde zilnic se adauga cateva zeci de romani. Prin urmare zic eu ca stam destul de binisor si sper ca in anul patru de viata sa ajungem la un trafic de peste 100.000 de romani pe luna.

Sincer sper sa adunam in jurul nostru si persoane dispuse sa construim un site in limba engleza dedicat romanilor din UK, as fi incercat singur dar imi este teama ca dupa ce am luat un 8 la British Council la scris in engleza, site-ul nu ar fi la nivelul care ar trebui, asa ca astept inca ofertele de colaborare!

Portal diaspora UK

Romanii din UK, forum, site si pagina FaceBook