Fara sa vreau sa demonstrez prea multe, am stat azi si am cautat cam ce se spune in presa din vest despre maghiari – vecinii nostri din Ungaria, am descoperit ca lauda lor este ca noi suntem putin mai jos ca ei, dar de fapt si ei sunt la multe capitole mai rau ca noi, de exemplu saracia atinsese cote alarmante, de peste 33% din populatie! Va dati seama, o treime din populatia Ungariei nu are ce manca! Daca sunt doritori se pot posta statitstici oficiale, declarate de guvernul maghiar de la Budapesta.

Romanii din Ardeal au fost maghiarizati fortat, atat in Romania cat si in Ungaria

Acum sa revenim la maghiarizarea fortata a romanilor, pe care o putem documenta in Romania, dar va dati seama usor ca asa s-a procedat si in Ungaria. Daca mai sunt dubii, vedeti cine sunt liderii autoguvernarii romanesti din Ungaria, ca sa intelegeti rapid despre ce zic aici. Deci asta este istoria, si se pare ca datorita unora ca cei de defaimeaza continuu tara in care traiesc vom ajunge intr-o buna zi la explozia nationalismului in Romania.

Nu stiu cine-i plateste sau daca asa sunt maghiarii din Romania, poate ca este ceva gentic la ei sa caute raca, sa vorbeasca in doi peri, desi culmea nici la ei in tara si nici aici in judetele conduse de ei, viata nu este roza. Avem deja dovezi clare ca se fura ca in codru in HarCov ( Harghita si Covasna ), iar daca te uiti la contributia la PIB a celor doua judete, mai ca le-ai da putina autonomie, macar economica pentru partu ani.

Romanii din Ardeal au fost maghiarizati fortat

Romanii din Ardeal au fost maghiarizati fortat, atat in Romania cat si in Ungaria