Anul viitor orasul Aarhus va fi “Capitala culturala Europeana”, deci va fi o bucurie si pentru cei peste 300 de mii de locuitori dar si pentru romanii stabiliti in Danemarca. Asa ca site-ul Club Seo a decis sa le ofere romanilor o bucurie, un forum, o pagina si un grup pe FaceBook. Nua r trebui sa ne mire faptul ca sunt atat de multi compatrioti in Aarhus, este al doilea oras ca marime din Danemarca. Sunt sigur ca sunt magazine romanesti in Aarhus, poate chiar si firme deschise de diaspora romaneasca, deci pe langa transport si produse cosmetice, mai gasim ceva acolo.

Comunitatea romanilor din Aarhus – Forum

Cele mai multe cerinte din Aarhus au fost legate de receptionarea posturilor TV Digi sau Focus Sat in Danemarca, pentru ca oricat de bine am sti limba tarii in care am emigrat, tot pe romaneste vrem sa ne uitam la televizor, nu-i asa? In speranta ca firmele romanilor din Aarhus ne vor contacta si ca noi le vom putea promova in comunitatile din Danemarca, asteptam mmesajele voastre. Portalul www.4EU.Info are cate o sectiune pentru fiecare tara din Uniunea Europeana, ba chiar site-uri mai mari pentru tarile de unde au sosit cereri.

Daca vrei sa fii unul din redactorii romani ai site-ului romanilor din Danemarca, nu uita sa spui asta, noi iti vom oferi cu drag spatiu si tot suportul nostru ca sa o faci asa cum trebuie. Totul este oferit GRATUIT de portalul romanilor din Danemarca, toto ce trebuie este sa te ocupi cu daruire de acest proiect!

Romani in Aarhus

Comunitatea romanilor din Aarhus – Forum