Lupta dintre Maia Sandu si Igor Dodon a luat sfarsit, rezultatele finale din turul 2 la alegerile prezidentiale din Republica Moldova au aratat ca asa cum am presupus si noi inca din primul tur, cand Dodon mai avea nevoie de doar 2% din voturi pentru a castiga, Socialistii au castigat alegerile. Evident ca diferenta de doar 80.000 de voturi este infima, mai ales ca se pare ca s-au fraudat alegerile pe malul Nistrului, iar in diaspora au ramas mii de moldoveni care nu au reusit sa voteze. Totusi este clar ca Igor Dodon a castigat alegerile prezidentiale in Republica Moldova!

Rezultate finale la alegerile prezidentiale din 13 noiembrie 2016, Chisinau

Eu zic sa nu ne speriem de faptul ca Igor Dodon a castigat alegerile prezidentiale in Republica Moldova in ambele tururi de scrutin, pentru ca de fapt moldovenii au primit ceea ce-si doreau! Curand vor descoperi ca au gresit, ca presedintele nu prea are ce sa le ofere, in afara evident de inrautatirea situatiei internationale, cu repercursiuni asupra nivelului de trai al moldovenilor.

Maia Sandu si-a asigurat un loc in Parlament, la fel cred ca se va intampla si cu liderul DA, Andrei Nastste. Ei au acum sansa sa arate populatiei ca au ales gresit, ca din acest motiv o duc acum mai rau , deci cum se spune – tot raul spre bine. Sau NU, cine stie ce greseli vor mai face moldovenii, pentru ca asa e la noi romanii, nu cedam decat dup ace am vazut fundul sacului, nici atunci nu o facem imediat, poate reusim sa ne afundam putin mai mult.

Rezultate finale

Rezultate finale la alegerile prezidentiale din 13 noiembrie 2016, Chisinau