Daca esti roman si ai rams de Revelion in Germania cu siguranta ai vrea sa sti iunde poti sa petreci de Craciun si in noaptea dintre ani alaturi de compatrioti, intr-o ambianta romaneasca, alaturi de muzica live si multa veselie. Bucate traditionale romanesti, multa veselie, palinca din Ardeal si glume cu si fara perdea! Toate acestea va sunt oferite de ClubSeo Media Show – agentia de promovare a romanilor din diaspora!

Revelion romanesc 2017 in Germania, la Munchen, Berlin, Stuttgart sau Frankfurt

Esti unul din zecile de restaurante care organizezi Revelionul si Craciunul anul acesta pentru romanii din Germania? Mai sunt cateva zile pana cand romanii vor petrece sarbatorile de iarna, asa ca daca vrei sa ai toate locurile ocupate si sa fii deja programat pentru promovare si in 2017, scrie urgent la rubrica contact pentru detalii! La fel si daca esti unul dintre miile de romani ce raman in Germania de sarbatori si cauta un local select – dar nu prea scump – unde sa petreaca cu cei dragi sarbatorile de iarna!

ClubSeo Media Show este agentia care incepand de azi se va ocupa de spectacole si petreceri pentru romanii din Germanai, deci cu noi distractia este la ea acasa! Te asteptam in cele 11 grupuri, pe pagina de FaceBook si pe site-urile romanilor din Germania gazduite de portalul www.e4De.Info – cel mai citit site de profil, peste 2000 de romani il viziteaza zilnic! No iiti garantam vizibilitatea in mediul online, tu ai grija sa oferi servicii de calitate!

Revelion romanesc in Germania

Revelion romanesc 2017 in Germania, la Munchen, Berlin, Stuttgart sau Frankfurt