Chiar daca ne adresam in acest moment celui mai mare grup de romani din reteaua e4De, cel al romanilor din Stuttgart, credem ca o oferta de Revelion si Craciun pentru romanii din Germania ar fi bine venita. Sper sa nu ne lovim iarasi de lipsa de interes a organizatorilor, mai este putin si vin sarbatorile, iar romanii ramasi departe de rude side tara, cu siguranta vor dori sa petreaca sarbatorile alaturi de compatrioti!

Revelion pentru romanii din Germania – Stuttgart, Frankfurt, Köln sau Nürnberg

Sarbatorile de iarna sunt un prilej pentru romanii din Germanai sa se aduce, de Revelion si de Craciun restaurantele cu specific romanesc alearga dupa clienti, pentru ca nu-i asa, este perioada incare poti sa te distrezi si sa faci si bani in acelasi timp. Asa ca am decis sa facem noi strigarea de ultima ora, sa atasam acestei oferte si pe cea a romanilor ce detin astfel de locatii in orase precum Stuttgart, Frankfurt, Dortmund,Hamburg, Köln sau Nürnberg, ca sa enumar doar cateva din cele 11 grupuri administrate de noi.

Te intrebi de ce sa fii prezent si pe site-ul nostru? Pentru ca noi te putem prezenta la peste 50.000 de romani, e suficient? Sau poate pentru ca la o cautare atenta pe Google, vei descoperi ca ne gasesti prezenti cam peste tot. Ar fi doar doua idei, pe restul le putem discuta pe WhatsApp, daca ma suni rapid la numarul +40763514102, dar nu sina pe telefon, nu mai sunt in Romania, sunt deja in drum spre Dubai! Petrecere fummoasa va ureaza echipa Club Seo, La Multi Ani!

Revelion romanesc la Stuttgart

Revelion pentru romanii din Germania – Stuttgart, Frankfurt, Koln sau Nürnberg