Am decis sa ma apuc de o noua afacere, reincarcare cartuse pentru imprimante alb/negru si color, ba chiar sa ma extind la cele cu laser si sa reumplu cu toner. Ideea este ca nu stiu daca e mai convenabil sa o fac doar in Brasov, Poiesti si Cluj, sau sa ma extind in toata tara. Este evident ca daca te apuci de reumplere cartuse in Brasov, iti va fi mai usor sa te extinzi ulterior pe baza profitului facut in primul oras. Doar ca sincer sa fiu, cine mai are azi nevoie de un refill la catusul de la imprimanta sa veche, cand azi mai toata lumea are imprimanta cu laser.

Reumplere cartuse

Reumplere cartuse Brasov = asa cum ziceam mai devreme, parca cel mai usor ar fi sa ma ocup de cartuse de imprimanta in Brasov, orasul cel mai aproape de casa mea. Problema principala va fi insa de unde fac rost de cerneala, de cartuse originale – pentru ca de multe ori nu poti refolosi cartusul vechi, asa ca nu ai ce reumple daca nu ai pe stoc si ceva piese de schimb. Asta daca nu vrei sa plece clientul si sa se duca sa-si ia un cartus nou, e plin Brasovul de oferte la pret rezonabil. Deci nu e cgiar asa de simplu sa reumpli un cartus cu cernealea, fie ea neagra sau color [ rosu, abastru sau verde ].

Daca am stabilit ca pentru a reincarca cartusele in Brasov, Cluj sau Ploiesti e ca m tot aia, ai nevoie de un spatiu, de marfa si ce un angajat – ei bine asta daca faci un PFA, daca este SRL mai trebuie si un contabil, ei bine daca le-ai facut pe toate astea, poti sa-i dai bataie! Bani sa iasa, nu-i asa?

Dar ce te faci daca ai clienti cu imprimante cu laser color? aici deja e mai greu sa le reumpli cu toner, nu-i asa? Mai ales in Brasov, unde clientii sunt de obicei pretentiosi. Ma mai gandesc eu cum faci si de unde incep afacerea asta, sau poate gasesc pe cineva sa-i pun pur si simplu datele de contact la noi pe site, sa se ocupe el de toate, eu iau doar un mic comision lunar, ca tot m-am obosit sa scriu articolul asta de 380 de cuvinte!

Reumplere cartuse Brasov

Reumplere cartuse Brasov