Sincer sa fiu nu inteleg patronii de restaurante cu specific romanesc din Nurnberg, pe de o parte se plang ca nu au clienti, ca romanii nu stiu de existenta lor, etc. Pe de alta parte cand le arati ca site-urile noastre sunt cautate si ca o mica reclama i-ar ajuta enorm, au impresia ca le ceri cerul si pamantul. Dar oare ce inseamna 10 euro/luna? Este o avere pe langa avantajul de a fi cunoscut de cel putin 50% din potentialii clienti? Eu zic ca nu! Asa ca nu incetez sa ma mir de faptul ca nu suntem cautati lunar de cei care au restaurante cu specific romanesc in Nurnberg.

Restaurante cu specific romanesc in Nurnberg – Germania

Prin urmare, daca vreti sa aflati adresa restaurantelor romanesti din Nurnberg, va asteptam in grupul nostru de pe FaceBook, unde momentan va pot fi alaturi peste 3150 de prieteni. Iar daca esti proprietarul unui astfel de restaurant, poate te decizi sa postam aici si adrea ta, orarul si meniul. Cine stie cati clienti pot apare chiar de maine la usa ta! Chiar nu inteleg de ce toata lumea vrea sa-si dezvolte afacerile prin sute de postari zilnice prin diverse grupuri, in unele chiar fara niciun rost.

Ai un restaurant romanesc in Nurnberg sau in imprejurimi? Sau chiar oriunde in Germania, avem deja 10 grupuri cu peste 30.000 de membri, o pagina citita zilnic si cateva site-uri unde te poti promova. Am lasat comentariile active la acest articol, in speranta ca veti gasi aceasta oportunitate si ca veti profita de ea.

Restaurante cu specific romanesc

Restaurante cu specific romanesc in Nurnberg