La doar 30 de kilometri de Stuttgart, in Backnang, Germania veti gasi restaurantul romanesc Transilvania. De c emereu sunt em atrasi de Ardeal si nu gasim macar o Bucovina sau un Maramures, nu stiu. Ideea e ca e mereu plin de romani din Germania acolo, iar asta nu poate decat sa ne bucure, inseamna ca lor le merge bine si romanii se simt si ei ca acasa, daca vorbind romaneste si mancand o ciorbita de vacuta poti sa zici ca esti acasa.

Restaurant romanesc in Backnang, Germania – pentru romani si nu numai

Vrem sa venim in sprijinul comunitatii romanesti din Germania si sa oferim o lista cat mai completa cu restaurantele cu specific romanesc din zonele pe care le avem deja acoperite pe FaceBook, adica cel putin din zona Stuttgart, Dortmund si Frankfurt, caci avem aici peste 14.000 de romani stransi alaturi de noi. Evident ca pana la 10 mai avem, doar ca inca nu sunt asa de multi romani in grupuri, dar o sa le enumeram totusi: Nürnberg, Hamburg si Leipzig – aici sunt deja peste 5.000, iar in Würzburg, Bavaria ( zona Munchen ) si Düsseldorf inca cateva mii.

Esti patron de restaurant sau club romanesc in Germania? Nu ezita sa ne contactezi, fie pe noi direct aici fie pe site-ul e4De, lasa-ne un mesaj prin care iti oferi dorinta de a colabora cu noi ( sponsoriza ) si noi ne vom ingriji sa ai cea mai buna promovare in randul comunitatii romanesti din zona ta. Daca ne ajutam reciproc vom avea de castigat cu totii, daca vrem sa razbatem singuri, poate ne va reusi, dar mult mai greu si va dura poate de trei sau patru ori mai mult. Succes!

Restaurant Transilvania

Restaurant romanesc Transilvania in Backnang, Germania