Ca sa vezi minune, cand terminasem articolul si am dat sa-l public, a cazut internetul si s-a pierdut textul, asa ca o sa-l refac din amintiri sau o sa-l refac intr-o alta forma. Ca sa o spun de la inceput de data asta, am dedus ca Igor Dodon e dus rau cu capul, considerand ca Maia Sandu este vinovata daca este sustinuta de anumite minoritati cu orientare “stiti voi care”, desi dupa figura se poate crede ca Igor face parte din acea minoritate. Mai pe scurt atacuri sub centura dar fara substanta.

Republica Moldova intre Maia Sandu si Igor Dodon sau drumul catre Rusia?

Desi am privit cu interes lupta de la Pro TV am gasit un clip – interviu – cu Andrei Bolocan, mult mai interesant. Nu cred ca cineva a incercat sa vada adevarul din spatele lui Igor Dodon, desi multi stiu care este, sper sa nu vad peste o luna cum se iau moldovenii cu mainile de par, cand vor vedea ca occidentul va intoarce spatele Moldovei, Plahotniuc va fi exact unde este – pentru asta garantez – iar despre Maia Sandu ce sa zic, a fost cu doua clase peste liderul socialist, dar desigut nu-i va folosi la nimic.

Daca ma insel si vor reusi moldovenii sa faca ce au facut romanii cand l-au ales pe Klaus Iohannis, adica sa recupereze cele 10 procente diferenta si sa-l dea jos din clasament comunistul Victor Viorel Ponta, o sa imi fac “mea culpa” cinci ani de azi inainte! Prefer sa gresesc, doar ca nu se prea intampla, asta e.

Maia Sandu si Igor Dodon

Republica Moldova intre Maia Sandu si Igor Dodon sau drumul catre Rusia?