Lupta pentru scaunul de presedinte al Republicii Moldova e crunta, stirile de genul celor pe care le publica de obicei la rubrica “cacealma”  portalul kLumea, si EstiFraier.info au inceput sa circule la Chisinau. Mai nou, dupa ce au scornit ca Maia Sandu va aduce zeci de mii de musulmani refugiati din Germania in Moldova – va reamintesc ca astia nu vor sa ramana in Romania, dara-mite in Moldova, ei vor in Germania, UK sau tarile Baltice ( a se citi Norvegia, Suedia ). Asa ca a venit randul lui Renato Usatii sa fie dat in urmarire generala de InterPol!

Renato Usatii si alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Nu stiu ce site de doui lei a lansat ideea ca Renato Usatii e dat in urmarire generala de InterPol, iar jurnal.md a si muscat, in goana dupa senzatii tari! Azi articolul a fost sters, doar ca el a ramas in arhiva de pe internet! Faptul ca Usatii e manjit este clar, dar e treaba justitiei din Republica Moldova sa faca treaba, nu a presei de scandal. Ca nu are sanse candidatul sau, e iarasi clar pentru toata lumea, singurii ramasi in lupta ( dreapta ) sunt Dodon, care va castiga detasat, Maia Sandu si Marian Lupu impins de la spate de banii lui Plahotniuc.

Mirarea mea este ca la Juranl TV, televiziunea oligarhului condamnat la inchosoare si fugar in Germania, tot mai dau din cand in cand in MAia Sandu, care teoretic este candidatul pel care-l sustine aliatul lor, Andrei Nastase, retras din cursa tocmai ca sa castige Maia. Sa fie mana lui Plahotniuc, inteles cu Andrei Nastase si finul sau Topa? Ce te mai poate mira in politica de peste Prut ( valabil oricum ai privi malurile )?

Ranato Usatii

Renato Usatii si alegerile din Republica Moldova