In contextul incalzirii globale, se pare ca verile sunt din ce in ce mai calduroase, iar temperaturile sunt mai ridicate ca in anii trecuti, motiv pentru care un aparat de aer conditionat reprezinta o adevarata necesitate. Pe piata sunt disponibile o multime de produse care mai de care mai atragatoare, insa cu siguranta ca cele mai multe persoane isi doresc aer conditionat ieftin, accesibil, care sa le indeplineasca preferintele. Prin instalarea unui astfel de sistem in locuinta, se aduc cateva beneficii.

Controlarea confortului

Aparatele de aer conditionat destinate locuintelor reprezinta niste sisteme grozave care permit utilizatorilor sa se bucure de o temperatura interioara potrivita, mult mai moderata decat cea exterioara. Aceste aparate se instaleaza in general in livinguri, insa sunt ideale si in dormitoare, pentru a mentine racoarea in cele mai calduroase nopti ale verii, iar familiile se pot odihni in cele mai bune conditii. Cum sistemele de aer conditionat pot si sa incalzeasca aerul, nu doar sa il raceasca, acestea se dovedesc a fi ideale si pe durata iernii.

Reducerea umiditatii

Pe langa faptul ca se permite controlarea temperaturii aerului, un asemenea sistem reduce si umiditatea din locuinta, astfel ca locuitorii nu se mai simt „lipiciosi” de la transpiratie. Cele mai multe sisteme de aer conditionat ieftine dispun de un mod dedicat de uscare, cu ajutorul caruia se elimina umiditatea fara sa fie nevoie nici macar de racirea prea tare a incaperii.

Asigurarea linistii

Evolutia tehnologica isi spune cuvantul in acest domeniu, astfel ca aparatele de aer conditionat destinate segmentului rezidential devin de la un an la altul din ce in mai silentioase, iar somnul va fi mai odihnitor si mai linistit. De aceea va recomandam sa discutati cu unul dintre consultantii EastShop in vederea achizitionarii celui mai performant aparat de aer conditionat.

Fara insecte si alergii

Odata instalat, aerul conditionat functioneaza in cele mai bune conditii cu ferestrele si usile inchise, iar pe aceasta cale se evita si insectele, in timp ce filtrele disponibile tin la distanta alergenii si praful din atmosfera.

Aer conditionat ieftin

Fara insecte si alergii