De multe ori nu prea ai de ales si esti nevoit sa-ti pui o proteza dentara, iar pentru a alege in cunostinta de cauza ar trebui sa stii care sunt avantajele si care sunt dezavantajele pentru o lucrare Fast & Fixed. Toata lumea este de acord ca cei care au patentat acest tip de lucrare sunt cei de la Bredent, dar cum nimic nu ramane definitiv, azi sunt zeci de oferte care-ti pun dintii intr-o singura zi. Dar care tip de implant este mai bun, cel din Germania sau cel din Israel/Coreea?

Proteze din BioHPP – pantentat de Bredent pentru Fast & Fixed

Evident ca teoretic cel mai bun implant ar fi cel de la Bredent, iar pretul este asa de mare pentru ca asa este piata, de la 70 de euro la 250 – 300 este adaos comercial, dar nu prea ai de ales [ informatie preluata de la un specialist/neverificata ]. Dar ce este mai sigur este faptul ca totul depinde de medicul stomatolog, pana la urma toate implanturile sunt de titan si daca se osteointegreaza bine nu ar trebui sa fie probleme. Dintii de zirconiu sunt scumpi, cei din rasina sunt mai pretentiosi la intretinere, deci ceva 100% perfect nu prea avem la ora asta.

Un material brevetat de Bredent – BioHPP, pretinde a fi o solutie optima ce imbina utilul cu un pret mai scazut – nu pot spune rezonabil cand o lucrare Fast & Fixed ajunge la 5500 – 6000 de euro! Se spune ca o proteza din metaloceramica este mai grea, cea de zirconiu ar trebui sa fie mai usoara iar cea din BioHpp ar trebui sa fie mai flexibila. Asa precum vedeti nu prea v-am ajutat sa luati o decizie, iar pretul este de cele mai multe ori cel care dicteaza alegerea facuta. As fi incantat daca ati scrie la rubrica contact cate ceva din experientele voastre, pentru a le publica pe site.

Proteze din BioHPP

Proteze din BioHPP – pantentat de Bredent pentru Fast & Fixed