Sa presupunem ca detii trei site-uri pe nisa IT&C si cauti trei IP-uri diferite pentru a te promova, ce faci? Apelezi evident la Club SEO pentru un sfat, o propunere, etc. Pana unde putem merge cu promovarea? Pana la cinci IP-uri diferite, site-uri cu vechime, etc. Adica mai pe scurt, te putem ajuta sa te promovezi, trebuie doar sa ne ceri acest lucru. Preturile? Mici si foarte mici! Pentru ca noi avem un singur scop: promovare si servicii de calitate pentru toti clientii nostri!

Promovarea site-urilor pe nisa IT&C pe 3 IP-uri diferite

De ce am zis in titlu trei IP-uri si nu cinci, cate putem oferi pe nisa IT&C? Pentru ca nu le folosim pe toate pentru un singur client, ci le rotim pentru a avea un efect maxim al serviciilor de promovare. Nu uitati: Google accepta promovarea, atat timp cat este facuta corect si nu incearca sa manipuleze, iata mai jos TOP 3 greseli pe care la fac webmasterii in opinia lui Matt Cutts.

Desi nu prea are legatura cu subiectul Matt Cutts spune ca cel mai des webmasterii gresesc incercand sa creeze keywords nenaturale, lipind doua sau mai multe cuvinte, in loc sa foloseasca o fraza lizibila. Exemplu: Black Friday IT&C, in loc sa scrii de exemplu oferte IT&C de Black Friday – pentru ca de fapt asta cauta cititorii, nu-i asa? Mai mult, incercati ca in textul de promovare sa dati cat mai multe detalii, categorii de produse – in cazul nostru dat ca exemplu. Nu va faceti griji – Google stie sa extraga esenta si sa va acorde exact nista pe care o merita site-ul vostru.

La final tot Matt Cutts ne spune sa nu ne orientan “doar” pe link-uri ca metode de promovare, deci evident ca asta inseamna ca SEO inseamna si link-uri, dar nu doar. Mai discutam problema, pana atunci nu uita ca avem o oferta de promovare pe nisa IT&C!

SEO dispozitive mobile