Cred ca cele patru site-uri de pe nisa fashion din portofoliu ma vor ajuta sa promovez cu succes si alte afaceri din aceiasi sfera. Doua dintre site-uri, respectiv 4uLady si 4Fashion sunt nisate fix pe domeniul moda sau conexe, in schimb KitGoblen si Luca’s se adreseza mai degraba celor de pe nisa hand made. Daca mai adaug si paginile de FaceBook asociate, cred ca deja se contureaza o oferta de promovare pentru detinatorii de astfel de site-uri.

Promovarea site-urilor pe nisa Fashion

Ati remarcat ca avem in portofoliu patru site-uri dedicate exclusiv celor interesati de fahion, dar nu ar trebui sa ocoliti nici noul portal WikiShop, la care am inceput deja munca. Recunoasc ca as fi vrut sa iau domeniul cu TLD ro, dar se pare ca s-a vandut mai repede decat estimam, asa ca de ce sa nu o iau de la zero, cel putin asa sper sa vad daca afilierea este sau nu de mine. Pana acum am reusit sa adun din afiliere cam 300 de euro ( in doi ani, deci mai mult decat slab ), dar nici eforturi mari nu am facut.

De ce sa te ocupi de fashion? Pentru ca aici veniturile sunt mai mari decat in alte domenii – evident nu discutam de cel financiar, cum ar fi Forex. Avem totusi o problema, concurenta! DA, nisa este foarte aglomerata si asta inseamna ca ai nevoie de promovare si de idei care sa te scoata inaintea concurentei. Recunosc ca nu am reusit sa le vand nimic celor peste 10.000 de membri din doua grupuri axate pe hand made, majoritar public feminin. Asta poate pentru ca nu ma prea pricep, eu fiind “barbat”. Nu inseamna ca cine are ceva bun de oferit nu va reusi, zic doar ca eu nu prea m-am descurcat.

La final va mai propun inca odata site-ul Mamica.Org, un site evident dedicat sotiilor si nu doar, cu trafic preponderent feminin, deci se preteaza nisei fashion, cel putin asa mi se pare mie.

fashion-market