Cred ca aproape toti cei ce au inceput sa activeze ca blogeri au avut la un moment dat dorinta de a avea un site de IT&C, asa ca nici noi nu facem exceptie. Asa am ajuns sa avem un mic portofoliu ce poate fi folosit pentru promovarea acestui tip de site-uri. Prin urmare, daca ai nevoie de putina promovare, incearca sa arunci o privire pe aceste site-uri, este posibil sa iti prinda bine. In ziua de azi nu poti supravietui in mediul online fara SEO, deci este posibil ca oferta noastra sa fie exact ceea ce cauti.

Promovarea site-urilor de IT&C

O sa incepem prezentarea cu site-ul iTzone.Info – un site cu PR 1, pe care vrem sa-l dezvoltam in viitorul apropiat, dar care poate sa te ajute si pe tine in promovarea propriului site de IT&C. Un fel de frate geaman dar mai micut este si site-ul ZonaiT.Info, la care spunem sincer inca nu am lucrat suficient de mult. In schimb avem un domeniu mai vechi, pe care am dezvoltat cateva site-uri legat de dispozitivele mobile.

Acest ultim domeniu despre care va ziceam este 4Mob.Info – pe care am dezvoltat site-uri legate de dispozitive produse de Apple, dispozitive mobile ce ruleaza sistemul de operare Android si cate un site pentru aparate GPS, aparate foto – DSLR. Intr-un cuvant telefoane, tablete si alte dispozitive mobile. Aveti totul la indemana.

Deci pentru toti aceia care vor sa foloseasca oferta portalului ClubSeo pentru a promova site-uri din domeniul IT&C suntem disponibili 24/24 si 7 zile din 7, nu trebuie decat sa ne lasati un mesaj la rubrica contact. Pretul unui articol trimis de voi este de 5 euro sau contravaloarea in lei la cursul zilei. Daca le va scrie un content writer ClubSeo mai adaugati 1 euro pentru 100 de cuvinte!

Site IT de vanzare