Ma gandeam ca ai o agentie de turism si vrei sa o promovezi online, dar unde ai putea sa faci asta? Evident ca in primul rand pe un site de pe aceiasi nisa, sa zicem cel de turism gazduit pe portalul e-4Com.Info, dar si pe cele doua site-uri de stiri si informatii de pe Valea Prahovei. Ar mai fi site-ul judetului Tulcea, sau site-uri generaliste cu trafic mare. Sau ai putea folosi serviciile de promovare oferite de Google, de exemplu AdWrords. In cazul acesta eu unul as apela la Andrei Revenco, specialist in domeniu! Depinde de tine daca alegi una sau alta dintre variante, important este totusi sa te promovezi!

Promovarea online a Agentiilor de turism intern si international prin ClubSEO

Va spuneam ceva despre ValeaPrahovei.Net, un portal creat special pentru promovarea afacerilor in turism din judetul Prahova, sau de ce nu – pentru locuitorii din aceast azona ce vor sa-si petreaca concediile in alta parte. Deci daca vrei sa stie lumea de existenta agentiei tale, e cazul sa incepi din timp, mai ales ca in curand incepe sezonul, deci clienti sunt, important este sa-i aduci la tine, iar site-ul 4Prahova.Info este inca o varianta de promovare de care te poti folosi.

Dar daca ai de exemplu oferte de vacante in Delta Dunarii, ce faci? Eu unul iti propun sa arunci o privire pe portalul Tulcea.Info, un site de stiri si informatii pentru cei interesati de aceasta regiune unica in Romania, dar si in Europa. Cred eu ca si un banner publicitar nu ti-ar strica, asa pe langa articole de prezentare a ofertelor tale din turism.

Turism la RomaAsa cum ziceam la inceputul acestui articol daca vrei sa te axezi pe o anumita zona din tara poti alege site-urile de nisa, dar de ce sa nu folostesti de exemplu un site precum kLumea.Info – unde sute de romani trec zilnic sa vada noutatile, stirile din sfera politica sau cea mondena?  Asa ajungem la o alta categorie de site-uri utile in promovarea activitatilor de turism, cea a portalurilor de stiri si informatii generaliste.

Daca am ajuns aici nu am cum sa nu reamintesc de unul dintre cele mai vechi site-uri din portofoliu, e4Ro – un blog despre toate si despre romani in general. Arunca o privire, s-ar putea sa-ti placa! La fel ca si site-ul nostru e-4U.Info creat acum mai bine de sapte ani! Nu stiu daca a fost o coincidenta sau al saptelea site a fost cel care are si aceasta vechime in mediul online.

Cred eu ca ai putea profita si de un site mai “ascutit”cum este Ghimpele.Info, cel unde se imbina satira cu politica si viata mondena din Romania. Iar daca vrei sa ai sanse si mai mari, ti-as propune cateva site-uri ale romanilor din diaspora, pentru ca si ei merg in vacanta, nu-i asa? Ce zici de Dubai.Info, o locatie de vis pentru oameni care vor sa traiasca viata la maxim! In rest ti-as propune sa te adresezi romanilor din UK, Irlanda, Germania, Suedia sau Franta. Lista este mult mai lunga, cuprinde Olanda, Belgia si Italia de exemplu. Avantaje? Macar faptul ca aceste site-uri se gasesc destul de usor atunci cand cauti comunitatile de romani din tarile respective, cum ar fi sa zicem: “romanii din Suedia“, arunca o privire si apoi lasa-mi un mesaj la rubrica Contact pentru mai multe detalii si lista completa de site-uri!

Agentii de turism

Promovarea online a Agentiilor de turism intern si international prin ClubSEO