O sa incep cu vestea cumpararii domeniului WikiShop.Info, un site unde vrem sa reunim majoritatea magazinelor online pe care le cunoastem cat de cat, in mod direct sau prin intermediul colegilor de pe forum. Evident ca nu este singura varianta de promovare in domeniul cumparaturilor online, avem cateva site-uri pe nisa IT ( dispozitive mobile cu iOS, Android sau specializate pe GPS-uri, aparate foto, etc. ). Cred ca site-ul iOferte.Org te poate ajuta destul de mult, fiind unul cu vechime si PA 20, la fel iti propunem spre analiza si site-ul Mega-Reduceri.Info cu PA ( Page Authority ) 22.

Promovarea magazinelor online

Un magazin online trebuie sa fie rentabil, asta este de la sine inteles, adica sa vanda suficient de mult incat sa acopere cheltuielile si sa aduca profit. Problema este evident concurenta, trebuie sa tii pasul cu ea. Aici intervine promovarea, facuta de tine sau se specialisti in SEO. Dar pe langa cunostinte de promovare mai ai nevoie si de ceva resurse, adica locuri virtuale unde sa te promovezi. Exact aici intevine ClubSEO, iti pune la dispozitie aceste site-uri ca tu sa ai o diversitate cat mai mare de oportunitati.

Ai idee cat de important est ca site-ul pe care te promovezi sa fie indexat zilnic – sau la fiecare postare, chiar de cateva ori pe zi? Acest aspect, al indexarii si daca se poate al cache-ului in motoarele de cautare, este foarte important. Prin indexare motoarele de cautare arata cat de importante sunt informatiile de pe site-ul respectiv. Daca nu considera ca merita atentia, atunci poti vedea articolele in cautari peste zile bune, ceea ce nu te prea ajuta la fel de mult ca publicitatea pe un site cu autoritate.

Magazine Online

Promovarea magazinelor online