Desi cu siguranta nu se incadreaza perfect pe nisa turism, totusi ofertele de promovare pentru firmele de transport persoane si colete din siu spre Germania este una din activitatile noastre. De ce am ales Germania din lista tarilor pentru care avem cate un portal sau site? Pentru ca avem pe Germania un suport important pe pagini si grupuri pe FaceBook, deci publicul tinta ajunge undeva la aproximativ 1.000.000 ( un milion ) pe luna! Vom incepe cu firma de transport Adi Reisen, cel mai nou colaborator in cest domeniu.

Promovarea firmelor de transport persoane si colete din Germania

Adi Reisen este una din zecile de firme care au ales sa colaboreze cu noi in domeniul publicitatii pe internet, beneficiind se oferta noastra de servicii de Social Media Marketing. Pentru doar 10 euro pe luna sau 80 pentru un an puteti avea acces la cei peste 15.000 de membri din grupurile noastre, grupati pe orasele din Germania, dar si la publicitate pe pagini si site-uri din reteaua ClubSEO.

Cand apar rezultatele? Daca va asteptati ca in doua sau trei zile sa inceapa sa curga clientii, atunci inseamna ca nu ati inteles cum functioneaza publicitatea. Evident ca exista si sansa ca primii clienti sa apara din prima zi, dar totul se bazeaza aici pe incredere si perseverenta. Inscrierea in programul de rezervari online oferita de principalele site-uri cu care colaboram este de fapt cartea ta de vizita. Recomandarea din partea noastra inseamna si ea destul de mult, iar peste cateva luni rezultatele palpabile incep sa apara. O garanteaza zecile de clienti cu care lucram de aproape doi ani!

Adi Reisen Germania

Promovarea firmelor de transport din Germania