O varianta de a te promiva eficient este sa ai cat mai multe postari pe retelele de socializare, cele mai frecventate de romani fiind evident FaceBook si Google +, pe care le recomandam si noi pentru cei ce vor sa se promoveze online eficent. Recomandarea mea este sa nu incercati diverse smecherii de a va mari numarul de fani sau sa postati peste tot pe unde apucati. Face mai mult rau decat bine, mai ales pe termen lung. Asa cum spuneam si in alte articole legate de servicii oferite de noi, va putem ajuta si noi in privinta acestui aspect: va putem posta zilnic in pagini si grupuri ce depasesc 100.000 de membri si fani. Nu e mult, dar nici 10 euro pentru o campanie de 10 zile nu este scump, nu-i asa?

Promovare pe FaceBook si Google + prin postari zilnice

Avem cateva pagini dedicate in exclusivitate doamnelor, desi spre surprinderea mea mai sunt si cativa domni prezenti pe paginile respective. Mai avem cateva pagini ale unor moderatori, trei la numar daca nu ma insel cu aproximativ 10.000 de fani. Daca subiectul este de interes aveti sansa sa depasiti peste 150.000 de interactiuni.

Trafic din Uniunea Europeana: cred ca multi dintre voi ati remarcat ca traficul din Romania nu este prea banos, asa ca ma gandesc ca putin trafic din UE nu v-ar strica, nu-i asa? Avem 10 grupuri cu peste 50.000 de membri, majoritatea stabiliti in Germania, Austriam UK sau Irlanda. Te-ar interesa? Mega, super, extra reducere: in loc de 10 euro pe 10 zile, adica 30 de euro pentru o luna iti oferim 30 de postari zilnice la numai 15 euro! Iar daca ai nevoie de o campanie SEO nu ezita sa ne scrii cam ce ai dori de la noi ca sa-ti mearga bine!

facebook-like

Promovare pe FaceBook si Google +