Primele probleme cu FaceBook-ul au aparut cu ceva ani in urma, dar parca cele recente sunt mai grele, mai ales ca nu te asteptai sa le intampini. Asa se face ca ieri am descoperit ca am contul blocat, mi-au cerut sa adaug – trimit – o poza recenta cu mine, habar nu am cum au decis ca e ok sau nu, asa ca am facut un selfie si l-am trimis. Apoi a urmat asteptarea si uite ca azi am rasuflat usurat. DA, dar contul sotiei a disparut – au cerut intai sa adaugam un telefon, apoi au cerut o poza dupa buletin si gata!

Problemele FaceBook se inmultesc in 2019

Greseala sotiei, ca nu si-a trecut corect data nasterii si adresa – a trecut o aderesa mai veche si evident a incurcat luna cu anul nasterii. Deci probleme! Asa cum se vede din poza de mai jos, am trimis fotografia pe 6 si azi pe 7 am acces la cont. Pana sa reprimesc accesul a trebuit sa fluier, caci nu aveam cum sa intru nici de pe tableta, telefon sau laptop. La toate scria ca trebuie sa astept sa mi se confirme contul de catre FaceBook.

Nu stiu cat de legala e treaba cu buletinul, pana la urma e un cont pe o retea de socializare, parca nu as vrea sa le acord 100% incredere ca poza nu va ajunge la terti, sau nu vor fi folosite datele in conditii in care nu as fi eu de acord. Ce posibilitati am? Cam putine, avand in vedere ca azi site-ul de socializare nu are rival. Ar fi perfect sa apara alternative, ca sa nu mai stam la mana lor, sa faca ei ce vor si tu sa nu poti riposta.

Probleme FaceBook

Problemele FaceBook se inmultesc in 2019