Azi in timp ce faceam curatenie intr-unul din grupuri a aparut un mesaj ciudat de la FaceBook, pe car eputeti sa-l vedeti mai jos. Cum nu am incredere in site-urile care se ofera sa te ajute in astfel de situatii, iar site-ul de socializare cu atat mai putin poate oferi astfel de servicii de protectie, avand in vedere ca nu se poat eproteja nici pe sine prea eficient. Acum se puneproblema ce facem in astfel de situatii, iar noi va oferim o solutie simpla, pe langa sfatul de a folosi un soft antivirus – chiar si gratuit, cum este AVG.

Probleme de securitate pe FaceBook, cum le remediem fara efort

Deci daca dai peste un astfel de anunt de la FaceBook stai fara grija ca nu ai nimic de facut, decat sa dai shut down la computer – nu restart – si sa pornesti iar, teoretic ai scapat, Mai siguir insa este sa stergi cache-ul de la browser, pentru Google Chrome e simplu, mergi la Setari – de acolo alegi optiuni avansate si sterge datele de navigare. Cu asta se rezolva, eu asa am facut si mi-a dat voie sa intru fara probleme in contul de FaceBook.

Ca sfat general – de cate ori navigati pe un site si va spune ca aveti probleme de securitate, iesiti imediat. Nu aveti voi probleme ci ei! Revenind la AVG, am vazut ca acum au o oferta super, inca o zi si ceva cu 60% reducere, adica pe un antivirus de calitate dai doar 19,72 euro in loc de 57,99. Chiar merita, pentru ca desi eu ma folosesc an de an de varianta gratuita, sunt sigur ca cea cu plata face toti banii!

FaceBook Alert

Probleme de securitate pe FaceBook