De cateva zile se intampla ceva ciudat cu FaceBook-ul, in afara de faptul ca se inegreste ecranul atunci cand intri in cont, daca ai si o pagina pe langa contul personal, nu mai poti face distribuirile asa cum trebuie. Cel mai suparator este cand vrei sa distribui mai multe poze grupate intr-o postare. Am observat si o scadere a interactiunilor pe diferite pagini, ceea ce ma face sa cred ca este o oarecare legatura intre problemele aparute si rezultatele legate de eficienta postarilor.

Probleme de distribuire  a postarilor pe FaceBook – intrebari si raspunsuri

Mark Zuckerberg a decis sa-si doneze actiunile FaceBook fundatiei sale, teoretic el a ales sa-si foloseasca toata averea prin fundatia sa, ceea ce este laudabil, mai putin fericita mi se pare doar ideea celor ce fac atat de des modificari la interfata site-ului de socializare. Pacat ca atat de multa lume nu are o alternativa pentru a comunica in mod placut, caci desigur mai sunt retele de socializare, dar cei mai multi romani au cont pe FaceBook, asta e realitatea.

Cat de util este site-ul, nu pot sa spun – dar pot sa spun ca o parte din veniturile noastre se datoreaza postarilor pe FaceBook. Sau ca sa fim si mai exacti, o parte insemnata de peste 30 % din venituri au la baza colaborari ce vin de pe FaceBook. Deci o renuntare la site-ul de socializare ar insemna o pierdere de minim 30% a veniturilor. Nu pare a fi ceva de acceptat in acest moment, ba mai mult ne gandim sa lansam un forum care sa aduca membri exact de pe reteaua de socializare in cauza.

Pericole pe FaceBook


http://clubseo.info/wp-content/uploads/2015/10/Bani-pe-Facebook.jpghttp://clubseo.info/wp-content/uploads/2015/10/Bani-pe-Facebook-150x150.jpgSeoWebSocial MediaDiscutii,FaceBook,Forum
De cateva zile se intampla ceva ciudat cu FaceBook-ul, in afara de faptul ca se inegreste ecranul atunci cand intri in cont, daca ai si o pagina pe langa contul personal, nu mai poti face distribuirile asa cum trebuie. Cel mai suparator este cand vrei sa distribui mai multe...