Cand mi-am cumparat un smartphone nou am zis sa iau macar unul cat de cat din categoria High End, asa ca am ales un Samsung Galaxy S6 cu 32 GB memorie interna si 3 GB memorie RAM. A fost sa fie albastru, cu fetele din sticla, asa cum il stiti din reclame. Problema e ca s-a zgariat fara sa-mi dau seama cum, asa ca i-am mai adaugat un geam de protectie de 75 de lei, pe langa cei 2000 dati pe telefon, plus o husa din plastic. Norocul meu, pentru ca la nici o saptamana a cazut din buzunarul de la piept, acum ar eintr0un colt o mica “cicatrice”, semn ca nu mai pot sa-l vand. Nici nu aveam cum, pretul a scazut odata cu aparitia noului Samsung Galaxy S7, asa ca m-am procopsit cu un telefon de top, car ede ieri nu mai est ein topul telefoanelor mobile!

Clickshop.ro

Probleme cu telefonul Samsung Galaxy S6 cu 32 GB

Lasand la o parte treaba cu zgarieturile, ce mi s-a parut ciudat la cel de la Telekom este faptul ca nu poti suna daca ai datele pornite. Adica daca vrei net, nu suni! Pai pe bune asa merge treaba? Sau e doar pentru o singura data, apoi merge? Sa fie de la telefonul meu? Sa-mi iau mai bine un Allview Viper I la 499 de lei?

Sincer sa fiu nu ma dice capul, dar mi se pare ca oferta de pe Click Shop e ok, gasesti un Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB Gold la 3.800 de lei, iar un S6 ca al meu la 2.099 lei! A, sa nu uit, azi am incercat varianta de fotografie panoramica, super de fain, mi-am facut o poza cu casa, care altfel nu incapea niciodata in poza la o rezolutie ok.