La ora 17 cand scriem acest articol prezenta la vot era sub 40% in majoritatea judetelor, iar PSD-ul castigase la mare distanta locul unu, cu peste 48% din voturi. PNL-ul si madam Gorghiiu abia au depasit 21% iar restul partidelor abia daca au scos sa zicem asa, un scor electoral. PMP-ul lui Traian Basescu a reusit un onorabil 5 sau 6%, deci a trecut teoretic pragul electoral, iar senatorii si deputatii pentru diaspora vor fi anuntati dupa inchiderea urnelor si numararea totala a voturilor.

Prezenta slaba la vot, PSD castiga alegerile din 2016 la distanta

Daca ma intrebati pe mine, urmatorul parlament nu va fi reprezentativ, pentru ca la un vot de 40% din care jumatate au votat PSD-ul, adica 20% din totalul celor ce au drept de vot, nu poti sa zici ca ai legitimiate. Dar asta este, daca nu se doreste votul electronic, care este posibil faca nici-un dubiu, asa cum poti avea in siguranta internet banking, poti vota in siguranta. Ce cred ca urmeaza? O perioada de scadere economica lenta, un Dragnea si Ponta reabilitat, in rest va fi ca pana acum.

Traian Basescu s-a facut de ras, iar daca am sa vad canu aluat niciun scaun in diaspora, va fi super ok! In rest ce sa zic? Sunt de partea liberalilor, dar cat timp PNL este condus de doamna de azi, ma abtin de la orice legatura cu ei! 🙁 Aica n-am cu cine vota, asta este crunta realitate! Ce-i drept pana imi vin actele la Consulat ( pentru cine nu stie, pasaportul dureaza cam trei luni – sau patru daca e sa te iei dupa lege ( 90 de zile lucratoare ), trec si votarile si sarbatorile si mie imi cam trece rabdarea!

Prezenta slaba la vot

Prezenta slaba la vot, PSD castiga alegerile din 2016 la distanta