Ca sa mu ma mai incurc am decis sa fac o lista cu site-urile din portofoliu, ca ci altfel o sa capiez, nu mai stiu la cine sunt hostate si de cand. In principal ma bazez pe cele 4 IP-uri de la ClausWeb, doua de la Smart Hosting, unul mic cu un singur site Mesterul.info la Hostiger si cred ca ajunge, daca nu vreau sa depasesc cei 500 de euro pentru gazduire [ anual ]. In timp am sa fac Update la site-uri, pentru ca altfel o sa ma incurc si nici clientilor nu o sa am ce sa le spun concret, unde am si ce disponibil.

Portofoliu Clubseo – site-uri si IP-uri

Am sa incep cu doua site-uri pentru care trebuie sa-i multumesc admin-ului de la Smart-Hostibg.ro – unde am doua site-uri: kLumea.info si Mamica.org, pe IP-uuri diferite. Urmeaza un cont primit prin amabilitatea celor de la ClausWeb.ro, unde sunt acum Suceveanul.Info, Autoasig.info, ITzone.info, subdomeniul sau Jobs si Masini.club. Urmeaza 3 conturi pe Ip-uri diferite la ClausWeb: kLumea.info, e-4Com.Info si i-Canada.Info deci ar fi in total pana acum sase IP-uri diferite, 4 la ClausWeb si 2 la Smart-Hosting. Daca numaram si Mesterul.info gazduit la Hostinger avem 7 IP-uri. Am avut inca unul pentru WebPress.Info dar a picat intelegerea.

Sa vedem ce avem pe primul IP de la ClausWeb [ e-4com]: pe cPanel 1 avem cele mai vechi doua domenii, e-4com.info si e-4u.info, iar pe cPanel 2 avem 5 site-uri: DigitalPress.Info, Drumetul.info, e-4TV.com [ 2 subdomenii – filme si seriale ], Limbagermana.online si Tezelicenta.info [ care este si de vaznare ].

Portofoliul site-uri